Nonniin. Paluu maan pinnalle. Kauan se hyvä tuuli jatkuikin.

Tänään alkoi sitten taas hermot kiristyä. Liian lyhyet yöunet, termarin muki hukassa ja raskas puolentoista tunnin ajomatka aamulla rasittavien hannari-autoilijoiden joukossa. Epämääräistä mössöruokaa ruokalassa, pahaa kahvia. Kuolettava väsymys luennolla. Ja sitten piti sovitusta poiketen lähteä ajamaan takaisin kotiin vaikka olisin voinut yöpyä asuntolassakin. Ja taas ärsyttäviä pelkuri-kuskeja tiet vääränään - pitääkö sitä tosiaan tiputtaa vauhtia 20km/h jokaisen vastaantulevan auton kohdalla?!?!?! Tuohan vaarantaa jo liikenneturvallisuutta. Ja kotona hirveä sotku. Olisipa kiva kerrankin tulla kotiin niin, että olisi siistiä. Ja joka paikka aivan jumissa, pitäisi varata aika hierojalle, tai vaikka edes venytellä, mutta kun ei jaksa... Maanantait, maanantait - ne pitäisi lailla kieltää!

No, vähitellen alkaa taas helpottaa kun vain istuu aloillaan ja hengittelee syvään. Taidan laittaa saunan lämpenemään eukalyptus-tuoksuineen, mennä sinne köllöttelemään ja aikaisin nukkumaan.

Huomenna on päivä uus, toivottavasti. Ja aamulla pitänee taas hokea itselleen autossa: tänään on hyvä päivä, tänään onnistun, tänään olen hyvällä tuulella, tänään en hermostu. Eiköhän se taas auta!