Että voikin mennä kaikki aina samaan aikaan pieleen/hajalle.

Miehen läppäri hajosi viime viikolla. Se lähetettiin huoltoon ja sieltä soitettiin eilen. Läppärin sisällä oli kuulema runsas määrä nestettä?! Varmaan olohuoneen pöydällä kaatunut jotain juomaa koneen päälle. Ei mene takuuseen ja korjaus maksaisi aivan liikaa. Pitää yrittää kotivakuutukseen, jos sillä saisi uuden ostettua.

Pari päivää sitten hajos Corsa. Eilen illalla sitten hinasimme sen korjaamolle, siinä vaiheessa kun miehellä oli mennyt totaalisesti hermot. (yritin jo edellisenä päivänä ehdottaa sitä, mutta eihän se käynyt - kaikesta pitää selvitä itse).  Passatista on tämän kuun aikana paikattu jo molemmat takarenkaat - taidan olla jonkinlainen naulamagneetti. Passattiin pitäisi laittaa sisätilalämppärille johto, webasto ja korkeampi jousitus (kun ajelen aika huonoja teitä, ottaa se jatkuvasti pohjastaan kiinni). Mun viime kesänä ostettu puhelin on rikki, pitäisi viedä huoltoon. Televisio vetelee viimeisiä, kuvaruudun reunoissa on aina välillä mielenkiintoisia väri-ilmiöitä. Toivottavasti ei syty palamaan.

Ja tänään, ARGH! Aamulla nukuin pommiin. Sit keitin kahvia termariin koulumatkalle juotavaksi. Laitoin termarin reppuun ja repun pöydälle. Eiköhän se termari ollut vuotanut. Kahvia oli joka paikassa, mun yks koulukirja, luentomuistiinpanot, lompakossa mm. monistuskortti, pankkitunnukset tms... Ja tietenkin koko reppu. Tosi kivaa.

Sit koulussa ostin kupin kahvia (take away). No eiköhän sekin muki vuotanut pohjastaan, ja luennolla keräsin pöydälle yhä laajenevaa kahvilammikkoa, kunnes vierustoveri lahjoitti ystävällisesti nenäliinan.

Mitähän vielä tänään tapahtuu???

Tässä alkaa olla jo niin paljon kaikkia vastoinkäymisiä, että ihan naurattaa! Minkäs sille muutakaan mahtaa.